tematikus keresés térképes keresés közkincs-kereső

Archeologia napok és ArchExpó

Nem találja a saját és mások helyét az örökségvédelem, vagy muzeológia elmúlt hónapokban megváltozott pályáján? Szakembereket, cégeket, intézményeket keres, de nem tudja, mi alapján válasszon? Segítségre volna szüksége pályázatához, de elveszik az ajánlatok közt?

Ezért hívjuk életre az ArchExpót, a régészeti, műemlékvédelmi szakmai vásárt, amely intézményünk online folyóirata, az Archeologia.hu Archeologia Napok címmel, 2012. október 26-27-28-án megrendezendő, háromnapos rendezvényébe illeszkedik. A szakemberek, szolgáltatók és megrendelők egymásra találását és ezáltal a magasabb színvonalú turisztikai beruházások megvalósítását kívánják támogatni a Magyar Nemzeti Múzeum régészettel és műemlékvédelemmel foglalkozó filiái azzal is, hogy fórumot rendeznek minden olyan szervezet számára, amely akár megrendelőként, akár vállalkozóként érdekelt a hazai műemlékvédelem, muzeológia és örökségi turizmus területén.

Az Archexpora a visegrádi királyi palota nagytermében és Herkules-termében kerül sor. A rendezvény szakmai bemutatóknak, előadásoknak nyit teret. Október 27-én és 28-án az Archeologia Napok a nagyközönség számára is kínálnak a régészethez és örökségvédelemhez kapcsolódó, ismeretterjesztő és szórakoztató programokat.

Amennyiben Ön, illetve cége, intézménye valamilyen formában részt kíván venni a rendezvényen, kérjük regisztráljon az archeologia.hu oldalon! Az ArchExpón és az Archeológia Napokon bemutatkozó cégeknek, vállalkozásoknak szponzorálási lehetőséget is kínálunk: amennyiben anyagi támogatást nyújtanak a rendezvény megrendezéséhez, úgy reklámlehetőségeket biztosítunk számukra a rendezvényen, annak sajtótájékoztatóján és az Archeologia portálon. 100 ezer forint feletti támogatás esetén kiemelt szponzori címet, és az azzal járó kiemelt reklámfelületeket biztosítunk az Archeológia napok rendezvényein és az archeologia.hu-n.

Az ArchExpón elhangzó előadások anyagai számára az archeológia.hu oldalon a rendezvény után publikálási lehetőséget biztosítunk.

Az ArchExpóra az Archeologia - Altum Castrum regisztrált olvasói számára díjtalan belépést biztosítunk (a regisztrációra a helyszínen is lehetőség van). Az Archeologia Napok közönségprogramjainak a teljes áru belépődíja 1400 forint, illetve a kedvezményes ár 850 forint, amely magába foglalja a visegrádi királyi palota és kiállításainak belépőjegyét is.

Az Örökségvédelem, muzeológia terén az elmúlt hónapok jelentős változásokat hoztak, amelyek lényegesen átstrukturálják e területek működést. Ugyanakkor a jövő évben várhatóan új lendületet vesznek azok az Európai Unió által finanszírozott turisztikai fejlesztési pályázatok, amelyek önkormányzatok, egyházak, civil és állami szervezetek, valamint magánbefektetők számára megnyitják az utat olyan fejlesztések irányába, amelyek elengedhetetlen részei a régészeti, műemléki, kiállításrendezési munkák.

Még épp időben vagyunk.

Az ArchExpo részvétel (4.800 forint) INGYENES az Ön számára, ha Ön
az Altum Castrum - Archeologia online magazin regisztrált olvasója!

  • Ön már "régi", regisztrált olvasónk? Akkor csak a lenti űrlapot kell kitöltenie az ArchExpora való jelentkezéshez!
  • Ön még nem regisztrált olvasónk? Regisztráljon Archeologia-Altum Castrum olvasónak az oldal jobb felső sarkában található bannerre kattintva! Utána töltse ki jelentkezését (az alábbi űrlapon) az ArchExpóra is! (Köszönjük!)


Érdekesnek, hasznosnak találta a cikket? Jelentkezzen magazinunk állandó olvasójának!