tematikus keresés térképes keresés közkincs-kereső

Archeologia Napok és ArchExpó: részletes program

Október 26-a és 28-a közt rendezi meg a Magyar Nemzeti Múzeum Mátyás Király Múzeuma az Archeologia Napokat, s annak részeként az ArchExpót. A részletes programismertetőket megtalálja cikkünk végén, letölthető Pdf formátumban.

Bizonyára Önnek sem jelentene gondot mit kezdjen az ismeretlen dollármilliomos amerikai nagybácsitól érkező örökséggel.
De mit lehet kezdeni, és hogyan lehet jól gazdálkodni nemzeti örökségünkkel? Érdemes-e egy magáncégnek ebbe fektetnie? Egyáltalán van ma Magyarországon olyan cég, aki hajlandó erre? És ha igen, ki és hogyan végzi el a "piszkos" munkát (pl. ásatás)? Na és miből lesz a bevétel?
Ezeket a kérdéseket járjuk körül két nap alatt, az ArchExpo 20 előadásával.

Az Archeologia Napok közönségprogramjai közt lesz gyerekásatás, restaurátor-műhely mindenkinek, cserepes játszóház, középkori fegyverbemutató, kolostor a föld alatt.

Az előadások és a rendezvény részletes programját megtalálja alább.

Hogyan vehet részt?


Az Archeologia Napok tudományos-ismeretterjesztő és szórakoztató közönségprogramjaira regisztráció nem szükséges, a teljes áru belépődíj 1.400, illetve a kedvezményes ár 850 forint, amely magába foglalja a visegrádi királyi palota és kiállításainak belépőjegyét is.

Az ArchExpo részvétel (4.800 forint) INGYENES az Ön számára, ha Ön az Altum Castrum - Archeologia online magazin regisztrált olvasója!


  • Ön már "régi", regisztrált olvasónk? Akkor csak a lenti űrlapot kell kitöltenie az ArchExpora való jelentkezéshez!
  • Ön még nem regisztrált olvasónk? Regisztráljon Altum Castrum olvasónak az oldal jobb felső sarkában található bannerre kattintva! Utána töltse ki jelentkezését (az alábbi űrlapon) az ArchExpóra is! (Köszönjük!)