tematikus keresés térképes keresés közkincs-kereső

2014 számokban: Diósgyőr, Aba Sámuel és a Salamon-torony

Ezeket a cikkeket olvasták 2014-ben legtöbbször portálunk látogatói.
 
 
Nem csak a műemlékfelújítások, illetve -rekonstrukciók szempontjából volt fontos állomás a diósgyőri várkastély újjászületése: portálunkon is sokak érdeklődését kiváltotta, hiszen legolvasottabb cikkünk 2014-ben a Diósgyőr: ragyogás és újjászületés lett, míg az ötödik legtöbb olvasót vonzó egy tanulmány ugyanebben a témában: a Régészeti kalandozások részeként megjelentetett Diósgyőr, elméleti rekonstrukció című írás.
De haladjunk sorjában: a második helyre az Aba Sámuel és a történelem egyik elveszett újta című írásunk került. A harmadik a Salamon-torony: középkor a vasbeton fogságában című magazincikk lett, s ez a téma a későbbiekben is visszatért: nyolcadik legolvasottabb írásunk a Salamon-torony kálváriája: az utolsó fejezet.
A negyedik a Koromszói szerzetesek titkai Máza határában című tanulmány lett, a hatodik az Elit alakulat: a Kárpát-medence leggazdagabb honfoglalás-kori temetői című cikk. A hetedik a Kelet gyökerek, nyugati alapok a magazinból, a kilencedik Az Anjou I. kályha új rekonstrukciója a tanulmányok közül. Tizedik legolvasottabb cikkünk az Almád: rotunda állt az apátságban című beszámolónk.
Persze ez csupán az olvasottsági sorrend, s könnyen lehet, hogy ön más kedvenceket talál portálunkon, amelyre ebben az évben is több tucat írás került föl. Így lesz ez jövőre is – amihez, mármint a 2015-höz sok szerencsét és boldogságot kíván szerkesztőségünk.

Érdekesnek, hasznosnak találta a cikket? Jelentkezzen magazinunk állandó olvasójának!